Cautare

300 de rezultate pentru "crima la calinesti" (3.35 secunde)
Pentru un individ, un cuvant calcat de cineva apropiat poate fi similar chiar cu o crima. ... Si nici nu fumeaza, nu gandeste, nu simte nevoia de a merge la cumparaturi...
Fata a fost omorata chiar la ea acasa. ... Dupa ce a comis crima, atacatorul a sunat-o pe mama fetei si i-a povestit ce a facut.
Inimile ni s-au impietrit, nu ne mai sensibilizeaza ca un copil de zece ani cerseste la colt de strada, pus de un parinte alcoolic, nu ne doare ca o batrana zace aproape faca suflare pe trotuar, nici ca dintr-un apartament vecin razbat ultimele tipete ale unui copil batut pana isi pierde cunostinta si, istovit sa mai indure atata durere, renunta sa mai rasufle...
Sinucideri la indigo in randul oligarhilor rusi: ... Cazul socant, care pare a fi o dubla crima urmata de sinuciderea multimilionarului rus, vine la doar doua zile dupa ce un fost videpresedinte al Gazprombank a fost gasit mort intr-un apartament din Moscova alaturi de sotia si fiica sa minora.
Parintii copilului in varsta de un an disparut si gasit mort sub un pod, la 500 de metri de casa, in comuna Fruntiseni din Vaslui, cred ca fiul lor ar fi fost rapit din casa si ucis.
Principalul suspect in cazul asasinarii celor doi studenti la medicina din Iasi, marocanul Ahmed Sami el Bourkadi, a fost trimis in judecata la mai mult de cinci luni de la comiterea dublei crime.
Un barbat din Gorj a fost filmat de camerele de supraveghere in timp ce a intrat in casa in care locuia sotia sa, care incerca sa se desparta de el, a atacat-o cu un cutit si apoi a plecat intr-o alta comuna si si-a luat viata.
Numele lui - prea putin cunoscut la noi, din pacate - este Aleksandar Milinkievie. ... In raport cu regimul la putere in tara sa, condus de dictatorul cu manusi de catifea Lukasenko, Milinkievie este un rebel disident.
Cum Fiinta Suprema e unica, la fel ar trebui sa fie si diversele religii. Subliniez ca ma refer la credinta adevarata, cea smerita, discreta, nu la cea habotnica ori la cea fariseica; ... E foarte bine sa mergi la biserica;
Atunci ati ascultat, pentru prima data, colinde la TVR si ati rasuflat usurati cand au fost impuscati Ceausestii. ... De cand nu mai adunati cota de 20 de litri pe luna ca sa plecati in concediu la mare.
Navigand la intamplare pe internet, am gasit o scrisoare expediata de dincolo. ... Desi suntem cazati la subsol (intelegi ce vreau sa spun), cred ca e mai bine aici decat in Romania modelata si realizata de tine.
Romania risca infringement daca nu modernizeaza legea audiovizualului. Legea audiovizualului ar putea fi votata in Senat saptamana viitoare. RCS RDS detine Digi24 si 75% din piata de cablu din Romania.
"Si s-au dus sa se cunune la biserica din Craiovita care de atunci s-au sodomit cu dansii si de atunci au ramas numele de Balta Craiovita". Fiind vorba de o crima, e clar ca si-a varat dracul coada.
Franta a cerut imediat o ancheta internationala, acuzand o crima de razboi. Rusii sustin ca jurnalistul era "mercenar" si "transporta arme".
De la blonda care si-a luat bila neagra in emisiunea 100% ni se trage. Traim intr-o tara de oameni care, odata ajunsi la putere, spun ca sunt perfect sanatosi la minte, dar care se comporta mai rau ca sarmanii abandonati de familii in sanatoriile de glumeti.
Un copil de opt ani e disparut dupa ce Protectia Copilului l-a lasat in grija tatalului, suspect de crima. ... Cu dovezi clare la dosar, cinci luni a durat pana cand barbatul a fost numit oficial suspect.
Dar, ca sa nu deviez de la colectionari si ce am sesizat de-a lungul timpului, pot spune, chiar cu riscul de a fi contrazisa de cateva persoane care fac exceptie de la regula, ca politicienii sau persoanele care ajung sefi de institutii fac pasiuni, bruste, pentru ceasuri.
Descoperire macabra intr-o locuinta din comuna Bascov, judetul Arges acolo unde au fost gasite cinci persoane moarte. Printre victime se afla si un copil de 5 ani
Un roman si-a ucis sotia, in timpul unui scandal. Crima s-a petrecut in apartamentul in care locuiau, chiar sub ochii celor doi copii ai lor.
In viata de zi cu zi ajungi de multe ori la concluzia ca daca reusesti sa faci ceva - ai o reusita pe plan profesional sau personal - se vor gasi destui clevetitori care sa incerce sa-ti umbreasca fericirea.
google-analytics.com